Produkter

Vi har olika aktiviteter för olika behov när det gäller Grön Hälsa. Då vi vistas utomhus under besöken, så ta med kläder efter väder.

Under vintern så erbjuder vi Snöskovandring. Och öppnar upp för nya upplevelser under vintern i Högakusten. Detta i kombination med en stor eldkåtan kan vi erbjuda en härlig stund i naturen.

För dig som är nyfiken och vill veta lite mer så rekommenderar vi ett dagbesök.

Skulle du vilja prova direkt passar troligen en prova på.

Vidare finns ett antal aktiviteter som kan vara av intresse.

För dig som företagare som vill göra något för dina kunder eller anställda så hjälper vi gärna till att hitta en bra lösning.

Ett antal Mindfulness program finns även i utbudet.

Bokning sker via eva@gåsnäspark.se och telefon 070-202 61 80

Dag besök

Under sommaren ha öppet för ett dagsbesök. Förbokas för grupper eller enskilda besökare. Drop in möjlig i mån av plats.

2 timmar. På Gåsnäs Park får du möta naturen med guide. Du får uppleva naturen med alla sinnen tillsammans med en som guidar dig genom mötet. Vi har flera platser där vi kan erbjuda detta för enskilda eller i större grupper. Platser som Rotsiden, Stortorget mfl väljs för varje tillfälle. Vi har även en stor ”eldkåta” som gör att vi kan erbjuda aktiviteter året runt och i alla väder. Sedan en fika (medhavd) vid elden och frågestund.

Prova på

En kort prova på för besökare under sommaren.

Dag 1. Dagbesök.

Dag 2. Samling/presentation. Genomgång av övningar. Utföra övningar. Reflektion och frågor. Summera dagen. Kort info om dag 3.

Dag 3. Samling/presentation. Genomgång av övningar. Utföra övningar. Reflektion och frågor. Summera dagen. Kort info om andra möjligheter.

Distansmöte

Flertalet övningar genomförs via distans. 45 min per tillfälle. Du delta och utför övningar med guidning på distans inom grön hälsa.

Mindfullness i Naturen

Möt skogen och naturen i långsam vandring varvat med övningar.

Barnet och Naturen

Barn möter Naturen. Barn med en vuxen får delta i
aktiviteten.

Stubbsittning

Finn lugnet i naturen genom att sitta på en stubbe.

Natur dopp

Kravlöst möta skogen och naturen. Låta sinnena samspela med dessa.

Midnatts Upplevelse

Mindfulness övning vid midnatt ute i naturen.

Snöskovandring

Snöskovandring i den storslagna Högakusten. Vi anpassar aktiviteten efter dina möjligheter.

Uppdrag

För dig som företagare finns det möjlighet att göra något för dina anställda eller dina kunder. Kontakta oss så kan vi erbjuda dig en bra lösning.

Dagkonferans

Gåsnärpark erbjuder dagkonferens i naturnära miljö. Vi använder vår grillkåta (17 m2) med gott om plats för 18 personer som utgångspunkt. Har kan ni samlas och samtala kring elden. Planera eran framtid och jobba med era strategier i en inspirerande miljö Det finns även gott om plats för enskilda samtal eller gruppaktiviteter. Tillsammans kan vi skapa en givande konferens för er. Övernattning är möjlig via vårat nätverk.

Mindfullness program:

Mindfulness i vardagen. 8 veckor

Vägar till medveten närvaro. Träffas 1 gång per vecka med genomgång och övningar, delar erfarenheter och gå även igenom vad som ska göras till nästa möte och nästa veckas övningar. Kan ske på plats eller på distans.

Här och Nu programmet. 10 veckor

1 dag för avstämning så att man fånga upp de som behöver annat stöd. Mindfullnesscenters Här och Nu program. Träffas 1 gång per vecka och gå genom nästa veckas övningar, delar erfarenheter och gå även igenom vad som ska göras till nästa möte och nästa veckas övningar. Kan ske på plats eller på distans.

Långvarig smärta . 10 veckor

1 dag för avstämning så att man fånga upp de som behöver annat stöd. Långvarig smärta. Att använda Mindfulness som ett verktyg med focus på hantera långvarig smärta. Träffas 1 gång per vecka och gå med genomgång och övningar, delar erfarenheter och gå även igenom vad som ska göras till nästa möte och nästa veckas övningar. Kan ske på plats eller på distans.